Service & onderhoud

Onderhoud aan uw cv ketel of warmtepomp is een essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering. Onderhoud aan uw nieuwe cv ketel is belangrijk voor de efficiëntie, bedrijfszekerheid en veiligheid. Onderhoud is bij installatiebedrijf L. van Gent in goede handen. Verschillende monteurs hebben dit als speciale taak. Zij hebben een gedegen opleiding gevolgd om Uw cv ketel in perfecte staat van onderhoud te houden.

 

Nieuw door ons geïnstalleerde toestellen worden door ons één keer per twee jaar onderhouden. Mocht er zich dan toch een storing voordoen dan kunt U ons zeven dagen per week van 8.00 tot 21.00 bereiken. Onze onderhoudscontracten zijn voorzien van 10, 12 of 15 jaar lang in de gratis levering van de onderdelen die nodig zijn om de ketel werkend te houden.

 

Naast de merken Nefit en Vaillant bent u ook bij ons aan het juiste adres voor onderhoud aan vele andere merken cv toestellen. Wij hebben voor oudere toestellen een onderhoud contract waarbij wij jaarlijks langskomen en waarbij alle onderdelen die nodig zijn apart berekend worden.

 

Wilt u weten of Uw cv ketel ook in aanmerking komt voor de perfecte installatiebedrijf L. van Gent service? Neem contact met ons op.

 

 

Contact

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie